lunes, 14 de diciembre de 2009

Cerveses Almogàver


Muchos de vosotros asiduos a citas como Mediona ya habréis probado anteriormente sus cervezas: Almogàver, Blat, Gingebre, Bruna...etc, pero desde la semana pasada ya tenéis a la venta las primeras "cervezas comerciales" (con registro sanitario) elaboradas por Albert Sanchis, homebrewer y profesor de cata de cervezas. La clásica Almogàver es una Ale de 4,5% que nos la presenta en formato de 33cl, y además tenemos en botella tipo cava: La Moderna, una edición limitada de 200 botellas, que conmemora el 150 aniversario del plan Cerdà de Barcelona.
Como veis estamos acabando el año con muchas novedades cerveceras, la Atheus de Les Clandestines, las nuevas de Cerveses de Vilaniu junto a estas dos de Cerveses Almogàvers. Espero que aun podemos presentar alguna novedad en los días que restan para acabar el año.

4 comentarios:

  1. Que chula está la etiqueta de la Almogàver. Ojalá tuviera todo vuestro mundillo artesanal catalán más cerca de casa para poder conseguirlas todas e ir probandolas.

    ResponderEliminar
  2. xavier forch sandero13 de marzo de 2011, 16:19

    una pregunta , yo soy coleccionista de cervezas artesanales y encontré en facebook una cerveza de Andorra , se llama Alpha ! pero no se como poner me en contacto con ellos tu sabes quien son ?
    gracias y muy bueno tu blog

    ResponderEliminar
  3. Me encanto LA MODERNA de acervezas Almogaver .

    ResponderEliminar
  4. Companyia Catalana de begudes Milles


    Benvolguts Senyors, as.



    Ens adrecem a Vosaltres per fer-vos arribar informació sobre els nostres productes.

    Som una empresa familiar amb que ha anat creixent i agafant força al mercat de les begudes a Catalunya . Fabriquem el vint per cent dels productes que distribuïm i als etiquetem en Català, ens caracteritzem per garantir i fer extensiva la qualitat dels productes Catalans.
    Amb la convicció de lluitar per aconseguir un forat al mercat pels productes Catalans, creiem que els nostres productes poden contribuir per la seva qualitat, i es per això que us volem fer partícips d’aquesta causa.

    Per la qual cosa us adjuntem informació sobre els nostres productes, per tal de que tingueu una idea del que estem parlant. Us assegurem que ens avala un bon servei i una cartera de clients molt important, es per això que desitgem treballar amb vosaltres i esperem una propera i efectiva negociació




    Atentament

    Joaquim



    c/ Emili Grahit nº 10 a 1r 1a 17003 Girona
    .
    Telf. de contacte 670 64 99 91

    ccbmilles@gmail.com


    www.brasserie-milles.com

    ResponderEliminar