martes, 18 de enero de 2011

Cata Musical "Around the world"

Desde la Associació Zulogaarden y 2D2Dspuma me hacen llegar esta original actividad cervecera de cata con monólogos, música y muy buen rollo.

ALS AMANTS DE LA CERVESA, EL BON HUMOR I LA MÚSICA:

L'associació Zulogaarden Cervesers Artesans i 2D2Dspuma organitzen la I CATA musical de cerveses "Around the world", que tindrà lloc al local de 2d2dspuma.

Tastarem 6 estils diferents de cervesa associats a 6 països diferents i anirem resolent enigmes cervesers com per exemple: Què collons és la llei de puresa alemanya? D’on ve la denominació Porter i perquè és diferent d’Stout? Què té a veure la cervesa negra amb les estadístiques i les ostres? Si els anglesos es passaven tot el dia bevent IPA, com és que van colonitzar l'Índia? Llúpol és algun tipus d’insult en alguna llengua morta? La malta creix als matolls? o... (el més inquietant) d'on o de quí surten les bombolles?

Tots aquests enigmes es resoldran el proper dimecres 2 de febrer, de 19 a 21 al 2D2dspuma (C/ Manigua 8, Barcelona. Metro Congrés o Maragall), a través d’un tast còmicomusical en que Juako Malavirgen, monologuista i músic d’arrel jebirock, acompanyarà el tast amb cançons típiques de cada país i vivències vàries en directe i fent cuernus i el que faci falta.

Preu 25€.

Places limitades!

Cal inscripció prèvia a 2D2dspuma@gmail.com

Més info: zulogaarden.blogspot.com



No hay comentarios:

Publicar un comentario