martes, 16 de febrero de 2010

Visita a Ales Agullons


El próximo 14 de marzo los amigos de La Cervecita organizan una salida para visitar Ales Agullons. Os dejo la información que me han facilitado y por experiencia propia, estuve el año pasado, os recomiendo esta visita, seguro que será toda una experiencia.


Trobada amics de “La Cervecita” a Ales Agullons
14 de Març de 2010


A La Cervecita ens agrada conèixer als nostres clients i per això hem organitzat una sortida a la Masia Ales Agullons, per conèixer de prop com es fa una cervesa artesana a Catalunya.
La nostra idea es passar una estona agradable amb els nostres clients i tenir un bon rotllo, i què millor que anar tots a fer una bona cervesa i un bon mejar.


PLANING DE LA SORTIDA.

Sortim tots junts amb autocar des de La Cervecita, carrer Llull 184 cap a les 10:30, esperarem fins les 11 per si algú arriba tard. Si us plau sigueu puntuals. L´autocar serà de 25 o 35 places depenent del número de cervesers/es que vulguin apuntar-se.
A l´arribada la Montse i el Carlos ens rebran i passarem a la microcerveseria on ens explicarà com fan les cerveses Agullons. Tastarem una amb una mica d´aperitiu. Comentarem entre tots i després anirem a dinar a la masia. Al dinar està inclós el vi i aigua, si voleu cervesa podem demanar un barril de 20l., el Carlos ens punxarà un per nosaltres, amb això ens hem de posar d´acord. Després de dinar podem fer un volt pels voltants o el que vingui de gust, un altra cervesa??? Aprofitant que estem allà??. I cap a les 19 tornarem a Barcelona.

Podeu venir amb els nens, hi ha lloc per jugar. Aviseu si veniu amb nens perquè la Montse els farà el menjar abans per a que després estiguem més tranquils els pares.

El menú que ens prepararà la Montse, la dona del mestre cerveser, es una delicatessen fet tot per ella i amb productes de qualitat.

Primer plat
Remenat de bolets amb gambes

Segon plat
Cuixa de pernil al forn fet amb cervesa i verduretes escalivades per acompanyar

Pa, vi, aigua i de postres pastis de xocolata fet per la Montse.

Les places son limitades i també hi ha un mínim de persones per fer la trobada.
Si esteu interessats envieu un mail de confirmació a lacervecita@hotmail.es

Teniu de temps fins el dia 1 de març per confirmar la vostra plaça.

Us hi esperem!!!!

PREU TOTAL 42 EUR.

Forma de pagament: Podeu passar per La Cervecita o podeu fer l´ingrés al següent número de compte corrent del Banc Santander i com a referència el vostre nom i cognom.
0049 4718 71 2516085125
Necessitem un mínim de 22 persones y un màxim de 32 per poder fer la sortida. Si no arribem al mínim haurem de suspendre la sortida i abonarem tot l´import. No es retornarà l´import si no s´avisa amb 10 dies d ´antelació i per una causa justificada.

El preu és per persona i inclou, el transport des de la Cervecita fins a Mediona, visita a la masia, el menjar i la primera cervesa. No està inclós : Les següents cerveses que es prenguin allà. A la tornada només pararà l´autocar al carrer Llull 184, és una norma de l´empresa d´autocars.

3 comentarios:

  1. Realment és l'excusa que em faltava per provar definitivament aquestes cerveses i per desplaçar-me de València a Barna. Tot són alabances cap a elles així que si no passa res, al març cap a BCN.

    ResponderEliminar
  2. Yo también me lo estoy planteando!!!

    ResponderEliminar
  3. Gracias Joex por divulgar el encuentro cervecero. Es todo un placer para nosotros organizar estos eventos y más si es en casa de gente encantadora como son Montse y Carlos. Los que estéis interesados mandar el mail para confirmar la plaza antes del 1 de marzo.
    Un saludo.

    Angie & Joaquín
    La Cervecita nuestra de cada día

    ResponderEliminar